26 Mart 2012 Pazartesi

Taşkışla Şenlik'18 Lansman Partisi - Taskisla Festival'18 Launch Party

Bu sene 18.si düzenlenecek olan Taşkışla Şenlik yeni, dinamik çizgisi ve güçlü sesiyle baharı karşılamaya hazırlanıyor. Bu yıl her şeyiyle geçmiş seneleri gölgede bırakacak olan Taşkışla Şenlik, eğlence denince akla ilk gelen isimlerden biri olmak için 6 Nisan’da İstanbul’un önde gelen mekanlarından biri olan The Hall’da kapılarını açıyor!

Birbirinden güzel workshopları, söyleşileri, konserleri ile keyifli vakit geçirmek isteyen herkese kapıları açık! Güçlü ve sürpriz isimlerle söyleşilere katılabilir, sonrasında isterseniz yumuşak minderlerde içkilerinizin ve ortamın keyfini sürerken kendinizi müziğin ritmine kaptırabilir, isterseniz de birbirinden eğlenceli, gün boyu sürecek olan workshoplarda yer alıp unutulmaz deneyimler yaşayabilirsiniz.

Güçlü isimlerin konser performanslarıyla, sizi bekleyen ikramlarla bu sene şenlik bambaşka!

TaşkışlaŞenlik için eğlenceye 6 Nisan’da The Hall’da başlıyoruz!

The Hall’da gece boyunca bir yandan içkilerinizin tadını çıkarırken bir yandan da kendinizi müziğin ritmine kaptıracak ve arkadaşlarınızla birlikte eğlenceye doyacaksınız! Sürpriz isimlerin ve festival programının da açıklanacağı bu muhteşem geceyi ve doyumsuz eğlenceyi kaçırmak istemiyorsanız elinizi çabuk tutun!
Eğlence arıyorum diyorsan, ama farklı ve zengin içerikli bir şey arıyorsan, Taşkışla Şenlik tam senlik!
 Giriş ücreti: 10TL

Ayrıntılı bilgi ve daha fazlası için:
 
https://www.facebook.com/taskislasenlik18

The 18th Festival Taskisla is ready to welcome the spring with an amazing festival this year, stronger more than ever! Festival starts at April 6, with an awesome launch party at The Hall, one of the best night clubs in Istanbul!
Set your schedule for May 7-11, be ready for fun! You can join the conferences with the attendance of surprise celebrities, enjoy the great music at the night concerts, participate our creative workshops or just lay down the cushions and enjoy your drinks with the best view of Taskisla!
If you are looking for both quality time and fun, this festival is right place for you!
At the launch party of Taskisla Festival’18, while having your drinks, you can enjoy the great music and dance with your friends all night long!
Also you don’t want to miss the announcement of the surprise festival schedule!
We bet this is going to be your best party in Istanbul!
Entrance: 10TL

Please don’t forget to,
Like https://www.facebook.com/taskislasenlik18
Follow https://twitter.com/taskislasenlik
For more information: 

2 yorum:

  1. eğlenceli olacak gibi, araştırıyorum hemen! :)

    YanıtlaSil
  2. bencede öyle gözüküyor. Bir problem olmazsa orada olacağımmm! :)

    YanıtlaSil